Doktornők
Ne a problémát nézze, hanem a megoldást keresse!

MENÜ

"A stressz az élet sója"

Önnek mégis elege van a stresszből?

Számos tünet, panasz hátterében a túlzott mértékű vagy állandó stresszhelyzetek állnak:

  • fáradtság, kimerültség, fejfájás, gyomorgörcs, hasmenés....
  • hajhullás, bőr és köröm tünetek, szédülés, izomgörcs....
  • csökkent koncentrációképesség, menstruációs zavar, libidócsökkenés, ingerültség, hangulati hullámzások...
  • szívdobogás érzés, magas vérnyomás, alvászavar....

Mit tehetne, hisz ilyen a világ!?

A stressz valójában nélkülözhetetlen az élethez. A stressz a szervezet válaszreakciója az adott helyzetre. Nagy bajban lennénk, ha vészhelyzetben a megemelkedett adrenalin szint nem emelné meg a pulzust, vérnyomást, nem fokozná az anyagcserét a maximális teljesítmény érdekében. A ma embere azonban kihasználja a szervezet tűrőképességét és szinte folyamatosan "bekapcsolt" állapotban van. Még akkor is, amikor nem kellene. Ráadásul igen kevesen kompenzálják a túlterheltséget megfelelő kikapcsolódással, relaxációval, amivel a szervezet regenerálódhatna és elkerülhető lenne, hogy a szervek kimerüljenek.

Ne szenvedje, inkább kezelje a stresszhelyzeteket?

Szolgáltatásaink során megtanulhatja, hogyan kell az adott szituációkról eldönteni "bekapcsolja-e" a gombot vagy ne. Elsajátíthatja az Ön számára legmegfelelőbb technikát, hogy képes legyen uralni a szituációkat, anélkül, hogy szervezetét káros stressz hatások érjék. EKG alapú stresszméréssel megtudhatja, mennyire hat szívére a stressz, begyakorolhatja, hogyan tud relaxálni, megnyugodni, hogyan tudja visszacsatolni a beindult stresszreakciót. Segítséget kap abban, hogy kialakítsa a terhelés-regenerálódás megfelelő arányát. Lehet, hogy nyugtató vagy ép energetizáló vitaminokra, táplálékkiegészítőkre van szüksége, esetleg akupunktúrás kezeléssel megtámogathatja a folyamatot. Szervezete működését figyelembevéve a különböző stresszoldó technikákkal nemcsak elkerülheti, hogy a stressz panaszokat, betegségeket okozzon Önnél, hanem kiegyensúlyozottabb, sikeres életvitelt folytathat, hatékonyabb lehet a munkájában és boldogabb a mindennapokban. Nézze másképp a világot és a világ megváltozik. Ön is képes rá. Keressen fel minket! Kapcsolatfelvétel

"Az egészség és a boldogság titka nagyrészt abban áll, hogy sikerrel kell idomulni e planéta örökké változó életfeltételeihez, aki az alkalmazkodás feltételeit nem sajátítja el kellően, betegséggel és boldogtalansággal rója le büntetését."   Prof. Dr. Selye János 1966.

 

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet