Doktornők
Ne a problémát nézze, hanem a megoldást keresse!

MENÜ

"Ha a test erős engedelmeskedik, ha gyönge, parancsol."

Úgy érzi valami nincs rendben az életmódjával?

Szervezete tünetekkel jelzi Önnek, hogy valami probléma van:

  • kisebb-nagyobb visszatérő panaszok, amik nem engedik élvezni a hétköznapokat, vagy
  • nem múló fáradtság érzés, 10 óra alvás után is nehéz ébredés, vagy
  • állandó rossz közérzet, kevés energia a mindennapi tevékenységek elvégzéséhez, vagy
  • egyik betegség a másik után, amik gátolják a munkavégzésben, vagy
  • gyermeke sokat betegeskedik, szeretné tudni az okát és megerősíteni az ellenállóképességét
  • rendszeres fejfájás, hasmenés, gyomorgörcs, hajhullás, torokgyulladás....

Mit tegyünk/mit lehet tenni?

 

A számtalan információ közül nehéz eldönteni, melyik tanács a hasznos, melyik hozza meg a várt egészséget és melyik az, ami akár ártalmas is lehet. Ráadásul egy-egy tünetnek számos oka lehet,  ezért nem ugyanaz a dolog szükséges ugyanannak a tünetnek a megszüntetéséhez. Az emberek különbözőek. Eltérő a genetika, a táplálkozás, az életmód, a munka, a környezet és sok egyéb az ember állapotát befolyásoló tényező.

Ezeknek a tényezőknek a feltárásához nyújtunk szakszerű segítséget. Részletes kikérdezés alapján,  az egyéni különbségeket figyelembe véve tudunk személyes, egyedi tanácsokat adni egy kivitelezhető, egészséges életmód kialakításához, mellyel panaszai megszűnnek. Természetesen, ha a tünetek hátterében lévő probléma egyéb szakorvosi ellátást igényel, nem akarjuk Önön bebizonyítani, hogy a lelki kiegyensúlyozottság és egy kis vitamin elmulasztja a vakbélgyulladást, ilyen esetekben a megfelelő szakemberhez irányítjuk.

De abban segíthetünk, hogy ne ártson az egészségének káros dolgok fogyasztásával. Pl. ha a fejfájást a stressz okozta nyaki izomgörcs okozza, akkor nem feltétlenül a méregtelenítő kúra mulasztja el, sőt ha nem jól alkalmazzák, akkor fokozhatja is a fejfájást. Ha azonban szervezetében felhalmozódtak az ételekből, vegyszerekből származó feldolgozatlan anyagok, akkor valóban szükség van egészségi állapotának megfelelően elvégzett tisztítókúrára. Segítünk, hogy kiderüljön, mi van a panasza hátterében és, hogy mi a leghatékonyabb változtatás életmódjában, ami eredményhez vezet, mivel szüntetheti meg a panaszát és élvezheti egészségét a mindennapokban. Kapcsolatfelvétel.

" Az egészség a hiba felismerésével kezdődik"

 

 

 


 

Asztali nézet