Doktornők
Ne a problémát nézze, hanem a megoldást keresse!

MENÜ

Az egészség kincs, érték….vigyázzunk rá! –hangzik el sokszor. És valóban ez így is van, hiszen, ha betegek vagyunk, nem tudunk dolgozni (kevesebb a pénzünk), ki kell váltani a gyógyszereket (még kevesebb a pénzünk) és mivel betegek vagyunk, fáradtak, meggyötörtek, még azt a keveset sem tudjuk élvezni, ami megmaradt a pénzünkből. Tehát, aki egészséges, rendelkezik egy értékkel, amit nem hagyhat veszni. Aki pedig beteg, már tudja, milyen felbecsülhetetlen kincs is az egészség.

Az egészség megőrzéséhez nyújt segítséget az FLP (Forever Living Products) cég termékeivel és munkatársaival. Van, egy a természet által csodálatosan megszerkesztett emberi test és vannak a természet alkotta csodás gyógynövények. Az FLP cég és munkatársai szeretnék tudásukat megosztani Önökkel, hogy Önök is kiaknázhassák a természet e rejtett kincseit.

A cég által forgalmazot készítmények nagy része Aloe Vera gélből (a levél kocsonyás belseje) készül. Több mint 75 tápanyaggal, 240 aktív összetevővel, köztük 20 ásványi anyag, 18 aminosav, 12 vitamin. A természet egyik legtökéletesebb vitaminkoktélja. Egészségre ható ereje nem az egyes alkotórészekben, hanem azok együttes hatásában rejlik. Nem csak erősíti az immunrendszert, segíti a tápanyagok felszívódását méregtelenítő, tisztító hatásával, hanem ellátja a szervezetet az elengedhetetlenül fontos tápanyagokkal is, feltölti a raktárakat és növeli teljesítményünket. Mindezek révén segíti a szervezet megbomlott egyensúlyának a helyreállítását, a kisiklott anyagcsere-folyamatok normalizálását, javítja a keringést, vagyis aktivizálja a szervezet öngyógyító képességét.

A többi FLP termék is természetes növényi kivonat, melyeket a kutatók a világ minden tájáról gyűjtöttek össze. A nyugati gyógynövények tárházából, a keleti természetgyógyászat titkaiból, a mély tengerek érintetlen ásványi üledékeiből és szorgos méhecskék kaptáraiból. Ezzel biztosítva számunkra a széles palettát, hogy megőrizhessük a mi felbecsülhetetlen kincsünket, az egészséget. A többi csak rajtunk múlik.

A készítmények a táplálék kiegészítő kategóriába tartoznak. A termékek elsősorban a betegségek megelőzését szolgálják, de a már kialakult betegségek gyógyításában kiegészítő terápiaként (segítve a felszívódást, csökkentve a mellékhatásokat) is alkalmazhatók. E készítmények elsősorban az emberi szervezet természetes gyógyulási folyamatát fokozzák. Betegség esetén sem a gyógyszerek helyett, hanem azok mellé, hatásukat fokozva, a szervezetet segítve kell fogyasztani.

Ha szeretné az FLP cég által forgalmazott termszetes alapú vitamin, ásványi anyag, gyógynövény, méhészeti és egyéb testsúlyrendező, energetizáló, egészségvédő, valamint kozmetikai termékeit megvásárolni vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtudhassa, melyek azok a termékek, melyek az Ön számára leginkább fontosak, hasznosak. Ha bizonytalan mi mire jó, ha nem tudja melyiket válassza, ha kérdései vannak a termkékkel kapcsolatban ingyenes orvosi tanácsadást nyújtunk az Ön számára, ha vevőkártyáját nálunk igényeli. Kapcsolatfelvétel

A számtalan Aloe félék közül az FLP az Aloe Vera Barbadensis Miller géljét, nedvét dolgozza fel. Az Aloe Vera 40-50 cm hosszú, halványzöld szarutüskékkel ellátott levelei nyúlványaikkal együtt 6-10 cm szélesek. Háromszoros növényi védőréteg alatt rejtőzik a kocsonyás, zselészerű rostszövet, amelyből a növény géljét nyerik. Annak gyógyerejű tulajdonságait a Föld különböző népei már régóta ismerték és alkalmazták. Az ókori Egyiptomban olyan növénynek tartották, amely szépséget, egészséget és örökkévalóságot biztosít. Kínában úgy tartják, hogy a gyógyító levelek az “istennő szent körmeit” jelképezik. Az amerikai indiánok istenségnek tartják ezt a növényt és “csendes gyógyítónak” hívják, az Afrikai nomádok, a “sivatag liliomának”, az oroszok pedig a “hosszú élet elixírjének” nevezik.


 

 

 


 

Asztali nézet