Doktornők
Ne a problémát nézze, hanem a megoldást keresse!

MENÜ

"Az egészség nem cél, hanem eszköz a boldog, sikeres élethez."

Életmódrendezés szakszerűen

  • már többször próbálta testsúlyát rendezni, de nem érti miért nem sikerül?
  • kisebb-nagyobb visszatérő panaszai vannak, amik mindennapjait megrontják?
  • szeretné ha a stressz nem okozná betegség megjelenését?
  • kiegyensúlyozottabb, betegségtől mentes, boldog életet szeretne?

Ha IGEN, kérjen segítséget tőlünk!

Hogyan segítünk?

 

Szolgáltatásunk elhúzódó problémák, visszatérő panaszok, egészségügyi problémák megoldása a nyugati orvoslás és a keleti természetgyógyászat együttes segítségével.

  • Minden ember más, másra van szüksége és más az, ami meghozza az eredményt.
  • A sok általános információból nehéz kitalálni, melyik lenne hasznos, mi az ami nem okoz bajt, ezért fontos, hogy az életmódrendezés is szakember segítségével történjen.
  • A mindennapi életvitel helyes kialakításával elérhető a kiegyensúlyozott, energikus élet.

Célunk a gyógyítás, az egészséget védő életmód kialakításának segítése, koordinálása, támogatása egyénre szabott tanácsadás keretében. Kapcsolatfelvétel

 

Az egészség kincs, érték....vigyázzunk rá! - hangzik el sokszor. És valóban ez így is van, hiszen, ha betegek vagyunk, nem tudunk dolgozni (kevesebb a pénzünk), ki kell váltani a gyógyszereket (még kevesebb a pénzünk) és mivel betegek vagyunk, fáradtak, meggyötörtek, még azt a keveset sem tudjuk élvezni, ami megmaradt a pénzünkből. Tehát, aki egészséges, rendelkezik egy értékkel, amit nem hagyhat veszni. Aki pedig beteg, már tudja, milyen felbecsülhetetlen kincs is az egészség.

Az egészségi állapotot meghatározó tényezők a következők: egészségügy (11%), környezet (19%), genetika (27%), és életmód (43%). Szerencsénkre a legmeghatározóbb tényező az életmód, saját befolyásunk alá tartozik, itt mi vagyunk az igazgatók. Ha bármikor elégedetlenek vagyunk egészségi állapotunkkal, módunkban áll intézkedni, változtatni és igen jó arányban hatékonynak lenni. A mi kezünkben van a döntés, a tervezés, a kivitelezés, az ellenőrzés és természetesen a haszon is: a boldog, egészséges élet élvezete.

"Nem mindegy, hogy mit viszünk be a szervezetbe, és mi távozik onnan. A kettő közötti folyamat az anyagcsere, amelyet az ember befolyásolhat, és ezzel erősítheti szervezete ellenálló képességét. Naponta legalább 1,5-2 liter vizet kellene inni. Szükség van antioxidáns tartalmú ételekre, egyszerűbb szavakkal sárgarépára, céklára, sütőtökre, kovászos uborkára és almára. Naponta egyszer meleg ételt kell enni. Háromóránként pedig kevés, jól emészthető, rostos, magvas táplálékra van szüksége a szervezetnek.

Hat-nyolc óra alvás is elengedhetetlen az egészséghez, és némi testmozgás is kell. A reggeli ébredés után pedig légzőgyakorlatokat kellene csinálni, lehetőleg nyitott ablaknál vagy friss levegőn. És ami talán a legnehezebb, de a legfontosabb is a mai világban: belső béke és minél több mosoly kell ahhoz, hogy a szervezet ellenálljon a kóroknak."

mondta Szent Györgyi Albert közel 100 éve

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet