Doktornők
Ne a problémát nézze, hanem a megoldást keresse!

MENÜ

    Az általuk alkalmazott EKG alapú stresszmérés alapja a szívről érkező EKG jelek rögzítése, majd a kapott értékek kiértékelése. A stressz helyzetekre adott reakció (a fokozott szimpatikus tónus) jellemző eltéréseket okoz a szív működésében, így a szervezetet érő állandó stresszhatás szervezetére, szívre gyakorolt hatása azonnal megtudható. Lehetőség van a problémafeltárás során az adott stresszhelyzet felidézésével a probléma okozta stressz meghatározására, megmérésére. A stresszkezelés elsajátítás során a stresszoldó, nyugtató technika alkalmazásával a szervezet relaxációja is kimutatható, megmérhető, így a működő, hatékony stresszoldást tudja begyakorolni, ezzel a biztos eredmény sem marad el.

A stresszmérés a Viport készülék mellkasra helyezésével percek alatt elvégezhető, gyorsan értékelhető és többször ismételhető.

stresszmeres mellkason

    Használja ki a modern technikát, mely az orvostudomány által elfogadott EKG számítógépes kielemzését használja fel a stresszméréshez. Ha Ön is túlhajszolt életet él, úgy érzi állandó a feszültség, sok a probléma, mérje meg szívstressz indexét. A kapott tanácsokkal csökkentse le korunk stressz okozta fő betegségeinek (infarktus, agyvérzés) kockázatát! A tanult stresszkezelő technikákkal szabaduljon meg a mindennapokat megkeserítő stressz okozta testi tünetektől (fáradtság, dekoncentráltság, fej és hátfájás, gyomorégés)! Ne szenvedje, inkább kezelje a stressz helyzeteket. Keressen fel minket!

 

 

 

 

 

 

Asztali nézet